ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:48
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αναβάλλει τον γάμο του για τη Δρόσω - Ο Τάκης εμφανίζεται στο Διαφάνι

17.12.2020 06:57

 

Η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι μαζί με την αδελφή της, την Ελένη. Μαζί με την Τρούμπα, αποχαιρετώντας τον Τάκη, ο οποίος με τις πράξεις του κατέληξε να είναι καταζητούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Φιλίππου.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, η Δρόσω προσπαθεί να προσαρμόσει ξανά τη ζωή της στο Διαφάνι και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τη ζωή του μικρού Σέργιου. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να είναι με καμία άλλη γυναίκα και προς έκπληξη όλων ζητά να αναβληθεί ο γάμος του με τη Δόμνα. Αν και λέει μια δικαιολογία σε όλους, η αλήθεια είναι πως θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει τη Δρόσω. Ξαφνικά, ωστόσο, όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά…

Ο Τάκης αποφασίζει να πάει στο Διαφάνι ώστε να αναζητήσει την αγαπημένη του. Για εκείνον η Δρόσω είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Η παρουσία του θα προκαλέσει τη ζήλεια του Κωνσταντή, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον κάνει να φύγει από το χωριό τους και κυρίως από τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία, όμως, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ, καθώς έχει αρχίσει να έχει κι εκείνη συναισθήματα για τον Κωνσταντή, παρόλο που δεν μπορεί να τα εκδηλώσει.

Η Δρόσω φοβάται ότι ο Τάκης θα τα τινάξει όλα στον αέρα, καθώς γνωρίζει το μυστικό της πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της. Ο Τάκης θέλει να δει τη Δρόσω ευτυχισμένη ξανά και πιστεύει πως αυτό θα γίνει αν έχει δίπλα της τον γιο της… Θα πει την αλήθεια;

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:46
Exit mobile version