ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:50
MENU CLOSE

Έφαγαν πρόστιμο επειδή έκαναν twerking μέσα στο σιντριβάνι της Σεβίλλης (Video)

17.12.2020 19:59

 

Μια… ιδιαίτερη υπόθεση διερευνούν οι ισπανικές αρχές, μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το οποίο απεικόνιζε τις δύο γυναίκες να χορεύουν ανέμελες μέσα στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Σεβίλλης.

Το βίντεο είχε ένδειξη ώρας 4:31 τα ξημερώματα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι γυναίκες παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, μεταξύ 22:00 και 07:00, που έχει επιβληθεί στην ισπανική πόλη.

Οι γυναίκες δεν φορούσαν μάσκα, ενώ ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι τουλάχιστον η μια από αυτές συμμετείχε και σε παράνομο πάρτι, σε ένα διαμέρισμα κοντά στο συντριβάνι.

Όπως αναφέρει το The Sun, οι δύο παραβάτισσες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προσπαθώντας να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο πάρτι.

«Η συμπεριφορά τους ήταν ανεύθυνη. Παρακαλούμε τους νέους να αποφεύγουν παρόμοιες συμπεριφορές, ώστε να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού», δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Σεβίλλης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:46
Exit mobile version