ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Κρήτη: Μετά το φονικό στη Χαλκίδα πήγε για... λιομάζωμα στη Μεσαρά

28.12.2020 11:13

Στη Μεσαρά εντοπίστηκε o δεύτερος φερόμενος ως δράστης δολοφονίας επιχειρηματία στη Χαλκίδα το πρωί της 12ης Νοεμβρίου. 

Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του από την αστυνομία, με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης και τον 27χρονο  Μπαϊμάν Άισα να οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Συνελήφθη, χθες (27.12.2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, 27χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας του Β΄ Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδος για ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες (27.12.2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 27χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ο 27χρονος ISSA BAYMAN του KHALED και της AL YAH που συνελήφθη στη Μεσαρά

Να υπενθυμίσουμε ότι ανήμερα των Χριστουγέννων, είχε συλληφθεί στην Ολλανδία από τις αρχές της χώρας ο 46χρονος ομοεθνής συνεργός του Γιουσέφ Χουράν σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονταν την υπόθεση είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τις κινήσεις των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι φέρονται να είχαν στενές σχέσεις με τον 51χρονο ιδιοκτήτη μπουτίκ.

Μάλιστα, είχε εκδοθεί εισαγγελική απόφαση να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

Ο 46χρονος HOURAN YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ που συνελήφθη στην Ολλανδία

Σε βάρος και των δυο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς άρπαξαν από το σπίτι τού θύματος ένα κινητό, ένα ρολόι και κοσμήματα, ενώ διέφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν.

Το Νίκο Τσακανίκα που διατηρούσε μπουτίκ με επώνυμα ρούχα είχε βρει νεκρό η αδελφή του, η οποία τον έψαχνε καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Ο άτυχος άντρας ήταν δεμένος σε μια καρέκλα φορώντας μόνο το εσώρουχό του και παρ’ ότι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που μαρτυρούσε ότι είχε ανοίξει την πόρτα στους δολοφόνους του.

Πηγή cretapost.gr

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:58
Exit mobile version