ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία: Καταγγελία για εντολή στην ΕΡΤ να μην παίξουν πλάνα και φωτογραφίες (Photo)

08.02.2021 15:11

 

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ξανθάκης αποκάλυψε ότι, μετά το αρχικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ σχετικά με τις αντιδράσεις για το γεύμα του πρωθυπουργού, δόθηκε άνωθεν εντολή στη δημόσια τηλεόραση να μην εμφανιστούν πλάνα ή φωτογραφίες από τη συνάθροιση στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Παρόμοια οδηγία δόθηκε και για παραιτηθέντα καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή να μην εμφανιστούν φωτογραφίες του με πολιτικά ή άλλα πρόσωπα, παρά μόνο μόνος του.

Όπως έγραψε ο Χρήστος Ξανθάκης: «Χτες (σ.σ. την Κυριακή) το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. Προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής… Να τη χαίρεστε τη δημόσια τηλεόραση κύριε Λιβάνιε».

ΚΙΝΑΛ: Να δωθούν ξεκάθαρες απαντήσεις

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «είναι γεγονός ότι η ΕΡΤ -όπως και αλλά κανάλια αρχικά- αποσιώπησαν το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη, όπως και τις αποδοκιμασίες στην Ικαρία. Δεν γνωρίζουμε αν έγινε παρέμβαση με σκονάκι (όπως καταγγέλλεται) ή με προφορική εντολή. Το βέβαιον είναι ότι έγινε.Η κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΕΡΤ οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:10
Exit mobile version