ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Τα βραβεία Grammy έρχονται στην COSMOTE TV

12.03.2021 11:47

 

Προορισμός των φίλων της μουσικής το Convention Center, όπου ο οικοδεσπότης της βραδιάς Trevor Noah θα δώσει το σήμα της έναρξης. Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής θα πραγματοποιηθεί από το COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 21.30 (COSMOTE CINEMA 2HD).

Τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος συγκεντρώνει η Beyonce, που διεκδικεί 9 βραβεία, ενώ ακολουθούν οι Dua Lipa, Roddy Ricch και Taylor Swift με 6. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκουμε κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως το πολυσυζητημένο boyband της Κ-pop BTS, τον Justin Bieber, την Lady Gaga και την Ariana Grande.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ορίζει η πανδημία, τη σκηνή θα «γεμίσουν» με εντυπωσιακά performances μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως: Billie Eilish, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles, Chris Martin, Post Malone,Taylor Swift κ.α.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:42
Exit mobile version