search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας του νεκρού βρέφους το πετάει στα σκουπίδια – Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου

11.05.2024 11:32
vravrona (1)

Δύο ανατριχιαστικές καταγραφές από τις κάμερες του ξενοδοχείου που δούλευαν οι γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, έρχονται στην δημοσιότητα, όπου δείχνουν τον πατέρα να πετάει το παιδί του σε κάδο σκουπιδιών.

Το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα, ήταν αυτό που μπήκε από την αρχή στο μικροσκόπιο των αρχών και «έκαψε» τον άνδρα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια.

Ο άνδρας έχει βγει από το «ματωμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν με τη σύζυγό του ως υπάλληλοι. Στα χέρια του κρατάει τη σακούλα με το βρέφος που και με γοργό βηματισμό και ψυχραιμία, βγαίνει έξω και το απορρίπτει στον κάδο.

Ο άντρας θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα ενώ η γυναίκα παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο, καθώς δεν επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Νωρίτερα κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία για καλοκαίρι – Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Πανελλαδικές

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Τη Δευτέρα οι απαντήσεις από τη νεκροψία – Επίκεντρο των ερευνών οι γονείς και η κάμερα του ξενοδοχείου (Video)

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:30