search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:43
MENU CLOSE

«Η Φάρμα»: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από λευχαιμία

20.03.2021 09:54
erotokritos_new

Στο θάνατο του γιου του, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 11 ετών, χτυπημένος από λευχαιμία αναφέρθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος.

«Έχει φύγει από τη ζωή ο γιος μου, στα 11, από λευχαιμία. Ενάμιση χρόνο ήμασταν στο Παίδων. Είχε μια σπάνια μορφή λευχαιμίας και έφυγε μετά από ενάμιση χρόνο. Την πρώτη ημέρα που μπήκαμε νοσοκομείο ήταν 1.000.000 λευκά αιμοσφαίρια. Το αίμα ήταν σαν νερό. Εγώ το είδα σαν δώρο, μία ευλογία. Δεν το είδα σαν εμπόδιο, το αγκάλιασα και μετά από πατέρας 3 παιδιών έγινα 23, 103», ανέφερε σε συζήτηση με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Θανάση Πάτρα.

«Μετά από εκεί κάναμε διάφορες δράσεις για παιδάκια που έχουν διάφορα αυτοάνοσα. Το βοηθάμε να πάνε εξωτερικό. Για ένα παιδάκι μαζευτήκαν 700.000 ευρώ φαντάσου», συνέχισε με τον Θανάση Πάτρα σχολιάζει: «Σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15