search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο φθόνος και η αντιζηλία στον χώρο μου προκάλεσαν κρίσεις πανικού» (Video)

31.03.2021 10:49
xristos-nikolopoylos-new

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The2NightShow, ο Χρήστος Νικολόπουλος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τις δυσκολίες και τον φθόνο που αντιμετώπισε στην καριέρα του, οι οποίες -όπως εξομολογείται- του προκάλεσαν ακόμα και κρίσεις πανικού.

«Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού.

Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία…

Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκαν και οι σπουδαίες συνεργασίες του με καταξιωμένους δημιουργούς, όπως ο Χιώτης, ο Αγγελόπουλος, ο Καζαντζίδης και ο Ζαμπέτας.

«Ο Ζαμπέτας ήταν φοβερός άνθρωπος με χιούμορ. Αυτός και ο Μανώλης Χιώτης ήταν οι μεγαλύτεροι μάγκες για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλύπτει ότι είναι μαζί πάνω από 50 χρόνια, με την υπομονή και την κατανόηση να τους δένουν όλο και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

«Τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη» τόνισε.

Τέλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκάλυψε μια ιστορία για το πρώτο του μπουζούκι το οποίο του έκλεψαν και έπειτα από πολλά χρόνια έφτασε και πάλι στα χέρια του.

«Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται.

Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:31