search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Το Survivor «εξαφάνισε» την τηλεθέαση του Αρναούτογλου

25.03.2021 21:38
arnaoutolgou-new

Πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης για το ριάλιτι επιβίωσης απέναντι για το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη late night ζώνη.


Ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο μακράς διάρκειας για γερά νεύρα του Survivor 4 παρακολούθησαν εχθές το βράδυ, Τετάρτη 24 Μαρτίου, οι τηλεθεατές.


Η ανατροπή με τους παίκτες που αγωνίστηκαν, τον James, την Άννα Μαρία και ο Νίκος Μπάρτζης, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους.


Ο Σάκης, η Μαριαλένα η Ελευθερία και ο Αλέξης δεν θέλησαν να αγωνιστούν, για να συμπαρασταθούν στην Χριστίνα Κεφαλά, την οποία ο Νίκος Μπάρτζης πρότεινε προς αποχώρηση.
Τρεις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τους Άννα Μαρία Βέλλη, James Καφετζή και Χριστίνα Κεφαλά να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.


Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη.
Στην αντίπερα όχθη στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε, για πρώτη φορά, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ο πετυχημένος παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» να μιλά για την πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και περιγράφει το παρασκήνιο από περιστατικά που βίωσε και έγιναν ανέκδοτες ιστορίες στο πολιτικό ρεπορτάζ.


Επίσης στην εκπομπή παραβρέθηκε και ο τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης, καθώς και η ηθοποιός και η Μαριαλένα Ροζάκη, η «Αρετή» από το «Καφέ Της Χαράς».
Το μακράς διάρκειας επεισόδιο αποχώρησης του Survivor 4 του ΣΚΑΪ, έφτασε μέχρι την late night ζώνη με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι από το «The 2Night Show» του ANT1 και να «εξαφανίσει» την τηλεθέαση από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης είχε την πρωτιά στη late prime time ζώνη, με 37,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 και στο σύνολο 35,3%, ενώ το «The 2Night Show» κινήθηκε σε μονοψήφια νούμερα με 5,9% στο δυναμικό κοινό και 9,7% στο σύνολο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15