search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:30
MENU CLOSE

ΚΚΕ κεντρικής Μακεδονίας: Να ανοίξει το λιανεμπόριο με όλα τα αναγκαία μέτρα

03.04.2021 19:27
kke-new

Να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία των καταστημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, καλεί την κυβέρνηση η Κεντρική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Η κατάσταση που επικρατεί στις μικρές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου είναι σε οριακό σημείο» και με την απόφασή της η κυβέρνηση να μην ανοίξουν τα καταστήματα στην ΠΕ Θεσσαλονίκη, επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων της περιοχής, επισημαίνει σε σημερινή σχετική της ανακοίνωση η Κεντρική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Ταυτόχρονα απαιτούμε την ενίσχυση με 1.000 ευρώ για κάθε μικρό επαγγελματία που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, τη θωράκιση του τομέα της υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26