search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:47
MENU CLOSE

Πολιτικός κόσμος για δολοφονία Καραϊβάζ: Σοκ και πιέσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης

09.04.2021 16:54
karaivaz_new_6

Με επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Μ. Χρυσοχοΐδη ότι «επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας» και τον καλεί να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

ΚΚΕ: Αποτρόπαιη πράξη

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του».

Πελώνη: Μας σόκαρε όλους

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μάς σόκαρε όλους. Οι Αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας», ανέφερε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:44