search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:31
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: Αρνητικό ρεκόρ παραμένοντας «άσφαιρος» για 7ο σερί «Clasico»

11.04.2021 18:25
Lionel Messi_new

Ο Λιονέλ Μέσι σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.

Ο αστέρας των «Μπλαουγκράνα» τελείωσε το χθεσινό ντέρμπι με τη Ρεάλ, έχοντας επτά τελικές προσπάθειες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ο Μέσι μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει με κόρνερ όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Κουρτουά ο οποίος παρά την εκτίναξή του δεν μπόρεσε να διώξει.

Μάλιστα, οι επτά τελικές του Μέσι ήταν και οι περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή της «Μπάρτσα» κόντρα στους Μαδριλένους. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν βρήκε δίχτυα, στέρησε κι από την ομάδα του να φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

Όχι μόνο αυτό αλλά ο «Λίο» κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ το βράδυ του Σαββάτου, καθώς πλέον μετράει επτά σερί «Clásico» ​χωρίς να έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ή να μοιράσει κάποια ασίστ σε συμπαίκτη του. Η μεγαλύτερη περίοδος «ξηρασίας» κόντρα στους «μερένγκες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:30