search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:13
MENU CLOSE

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-1: Η «Βασίλισσα» θριάμβευσε (video)

11.04.2021 00:30
real-barcelona

Με 2-1 νίκησε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνοντας τις ελπίδες της για τίτλο στη LaLiga και μειώνοντας παράλληλα σημαντικά αυτές των Καταλανών για την πρώτη θέση.

Τα γκολ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχαν οι Mπενζεμά (13΄) και Κροος (28΄) , ενώ για την ομάδα του Κούμαν σκόραρε ο Όσκαρ Μινγκέθα στο 60ο λεπτό.

Δείτε τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα:

Το παιχνίδι «χόρευε» μέχρι το τέλος, κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Εκτός από τα τρία γκολ, οι θεατές «συνάντησαν» 4 δοκάρια, μια κόκκινη κάρτα και ένα εκπληκτικό τακουνάκι του Μπενζεμά, που άνοιξε το σκορ.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Μέσι μετά το δοκάρι της Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο μια πολύ απαιτητική εβδομάδα, νικώντας αρχικά τη Λίβερπουλ με 3-1 και κάνοντας βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τη νύχτα του Σαββάτου 10 Απριλίου σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη σε clasico, κάτι που είχε να συμβεί από το 1978 (!).

Παράλληλα, ο προπονητής των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, έγινε ο πρώτος τεχνικός της Μπαρτσελόνα που χάνει τα δύο πρώτα ντέρμπι του από το 1980. Η νίκη ήταν απολύτως δίκαιη για τη «βασίλισσα», που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, σκόραρε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι κι ευκαιρίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:13