Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αναβολή για μετά το Πάσχα πήρε η κατάθεση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.
Ο Χρήστος Καλογρίτσας κανονικά ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί σήμερα, Πέμπτη.
Όμως, με επιστολή που έστειλε χθες προς τα μέλη της επιτροπής επικαλείται συμπτώματα κόπωσης και ατονίας μετά τον πρόσφατο εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.
Έτσι ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ όπως έγινε γνωστό έστειλε και σχετική ιατρική γνωμάτευση όπως ζητούσαν βουλευτές της πλειοψηφίας.
Από βουλευτές της επιτροπής εκφράστηκε πάντως, προβληματισμός μήπως το αίτημα του επιχειρηματία αποτελεί παιχνίδι τακτικής.
Έτσι τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να προχωρήσουν ακόμα και στην βίαιη προσαγωγή του Χρήστου Καλογρίτσα, εάν αποφύγει να προσέλθει μετά το Πάσχα, για κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.