search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή στον 22χρονο

07.05.2021 15:22
22hronos nea smirni

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναικά στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικαιούται να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για την δίκη του.

Το χρονικό

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν μια νεαρή σοπράνο, θύμα του 22χρονου, ανέβασε στο Facebook βίντεο από κλειστό κύκλωμα που έδειχνε τον νεαρό να την ακολουθεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη, με το μόριο του σε κοινή θέα.

Στο βίντεο διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του 22χρονου, γεγονός που οδήγησε στην αναγνώρισή του και από άλλες γυναίκες.

Ο φοιτητής φέρεται να ακολουθούσε το ίδιο μοτίβο και να ακολουθούσε ανυποψίαστες και ανυπεράσπιστες γυναίκες επιδεικύνοντας τους τα γεννητικά του όργανα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός με τον ίδιο τρόπο φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Ωστόσο και μια ακόμη γυναίκα, η οποία έχει καταγωγή από την Κύπρο, φέρεται να κατέθεσε ότι το 2020 δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον νεαρό στην περιοχή της Καλλιθέας, ανεβάζοντας έτσι τις καταγγελίες σε πέντε.

Τα αποτυπώματα του 22χρονου στο τζάμι της εισόδου στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης ταυτοποίησαν τον δράστη και οδήγησαν τους αστυνομικούς να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18