search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Φοιτητής ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

06.05.2021 23:22
andras_morio

Συνελήφθη ο νεαρός άνδρας για την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη, μετά από την καταγγελία κοπέλας που επιβεβαιώθηκε και από οπτικοακουστικό υλικό ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της.

Εις βάρος του 22χρονου άνδρα έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.

Εμπλέκεται σε άλλες τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο 22χρονος είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του φοιτητή και εντόπισε τα ρούχα που φορούσε το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ακολουθούσε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της βγάζοντας έξω το μόριό του.

Πατέρας: «Το παιδί μου είναι τέλειο»

Ο πατέρας του νεαρού δήλωσε στο Star: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι επιδειξίας», συμπλήρωσε και τόνισε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», υποστήριξε ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09