search
ΔΕΥΤΕΡΑ 02.11.2026 18:26
MENU CLOSE

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha Radio την Τρίτη στις 10 το πρωί

02.11.2026 17:11
mitsotakis_endeavor

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 98.9 και στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Αθηναΐδα Νέγκα.

Στις 18.00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει ο Νικολαΐδης του ΠΑΣΟΚ ότι αγόρασε ακίνητο από fund: «Οι συκοφάντες θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

Χατζηδάκης: Ελπίδα με τη Νέα Δημοκρατία ή περιπέτειες λόγω ακυβερνησίας, το δίλημμα των εκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκαν Αναστασοπούλου και Βαρεμένος στις θέσεις των παραιτηθέντων βουλευτών Καλαματιανού, Ζαμπάρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02.11.2026 18:25