search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αδίστακτοι οι ληστές, απείλησαν με το όπλο το μωρό (video)

11.05.2021 14:36
glykaneraexo

Αδίστακτοι οι δράστες της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του ενός έτους μωρού της- και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, σύμφωνα με όσα μπόρεσε να πει σοκαρισμένος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος σύζυγος του θύματος. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι τρεις ληστές που μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, φορούσαν κουκούλες και παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο.

Οι δράστες κρατώντας το μωρό στα χέρια τους, το σημάδεψαν με το όπλο, ζητώντας από τους γονείς να τους πουν πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Ο άνδρας αντέδρασε και τον έδεσαν και η γυναίκα έπαθε αμόκ, βλέποντας το μωρό στα χέρια των δραστών. Η νεαρή, βρετανικής καταγωγής και με γνώση πολεμικών τεχνών, επιχείρησε να σταματήσει τους δράστες, οι οποίοι της έκλεισαν το στόμα και τη σκότωσαν.

Ο 32χρονος σε κατάσταση σοκ κατέφερε να καλέσει από το κινητό του την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον βρήκε δεμένο σε μια καρέκλα.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά αντίκρισαν την 20χρονη νεκρή στο κρεβάτι της και πάνω της το μωρό της να κλαίει…

Ειδήσεις σήμερα

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα – Έπνιξαν τη γυναίκα με μαξιλάρι, τι κατέθεσε ο σύζυγος (video)

Πάτρα: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε σπίτι (photos, video)

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στον Εύοσμο – Ένας τραυματίας – Τρεις προσαγωγές (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:58