search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Έλεν Ντε Τζένερις: Σταματά η εκπομπή της – «Ο λόγος δεν είναι οι καταγγελίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας» (Video)

13.05.2021 12:38
elen-nte-tzeneris-new

Πολλά είναι τα «καυτά» νέα της διεθνούς showbiz, με την Έλεν ντε Τζένερις να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την εκπομπή της, τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ να τραβούν τα βλέμματα με την πιθανή τους επανασύνδεση, αλλά και τη Σίντι Κρόφορντ να φωτογραφίζεται για τη Vogue στα 55 της, προκαλώντας… σεισμό!

«Ναι, είναι αλήθεια! Η επόμενη σεζόν της Έλεν Ντε Τζένερις στην αμερικανική τηλεόραση θα είναι η 19 σεζόν με τον show της και η τελευταία. Η ίδια επέλεξε να ανακοινώσει την είδηση αυτή μέσω μιας συνέντευξής της και όχι στην εκπομπή της, ίσως γιατί αν κοιτούσε την κάμερα, δεν ξέρω πώς θα ήταν» είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Όσο για της καταγγελίες που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο που φερόταν στους υφιστάμενούς της και τους συνεργάτες της, η δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει: «Οι καταγγελίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας με κατέστρεψαν, αλλά δεν αποτελούν τον λόγο διακοπής της εκπομπής. Το είχα ήδη αποφασίσει.»

Ειδήσεις σήμερα

Η άγνωστη σχέση της Έλεν ντε Τζενέρις με την Κέιτ Μίντλετον (Video)

«Φιλαράκια»: Η φωτογραφία του Τσάντλερ που προκάλεσε πανικό εν όψει του reunion (Photo | Video)

«Σφαγή» για την πρώτη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν – Ιλιγγιώδη ποσά για τις αποκαλύψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21