search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Με εκνεύρισε όταν είπαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου» (Video)

15.05.2021 17:50
xaritodiplwmenos

Για τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν και τον λόγο που αποφάσισε να κάνει  διάλειμμα στην καριέρα του μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι ενώ δούλευε σε εταιρεία μάρκετινγκ. Κάποια στιγμή, όταν η φήμη του εκτοξεύθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας τον προέτρεψε να κυνηγήσει το όνειρό του γιατί το ταλέντο του ήταν σπάνιο.

«Οι γυναίκες είναι το κόσμημα της ζωής μας», δήλωσε στη συνέχεια για το ποια ήταν η σχέση του με εκείνες στη ζωή του. Έζησε θυελλώδεις έρωτες στη ζωή του κι ένας από αυτούς ήταν και με τη Σαμπρίνα.

Κατά καιρούς τα Μέσα έγραψαν πολλά για εκείνον. Όπως ότι εγκατέλειψε την οικογένειά του για τα μάτια της, ότι έπαιρνε ναρκωτικά μέχρι και την κόρη του τού χρέωσαν για δεσμό.

«Υπερβολές» που σε κάποιες περιπτώσεις τον οδήγησαν να επικοινωνήσει με τα περιοδικά και να ζητήσει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Με τη σύζυγό του χώρισαν, τόνισε, πολιτισμένα καθώς κάποια στιγμή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και όχι επειδή υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Αναφερόμενος στον λόγο που έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα του είπε πως κανείς δεν τον ανάγκασε και πως το είχε ανάγκη για να ηρεμήσει.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 1.957 κρούσματα και 43 θάνατοι – Στους 661 οι διασωληνωμένοι

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κεφαλονιά – Επέστρεψε στην Αθήνα πτήση της Sky Express (Videos)

Το lockdown φεύγει, οι εκδρομές έρχονται: 5 προορισμοί για να… γιορτάσετε τη λήξη της καραντίνας (photos, video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:54