search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι υποστήριξε στην απολογία του – «Είμαι θύμα συκοφαντίας» (Video)

16.05.2021 00:04
petros_filippidis_new

Σε συκοφαντία απέδωσε, κατά την απολογία του, τις καταγγελίες που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε κατά την απολογία του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, παραθέτει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, δίνει μια διαφορετική εκδοχή όχι μόνο για τις καταγγελίες για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά και για εκείνες που ήταν ποινικά αδιάφορες στον εισαγγελέα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε καταγγείλει δημόσια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της. Ο ίδιος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα

Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, αρκετά πια» – Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Δήλωση Αναστασοπούλου για ποινική δίωξη Φιλιππίδη: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου» (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον στηρίζει η σύζυγός του – Τι κατέθεσε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45