search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Η IKEA ανακαλεί είδη σερβιρίσματος

18.05.2021 09:49
IKEA

H ΙΚΕΑ προχωρά σε προληπτική ανάκληση των ειδών σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA (πιάτο φρούτων, βαθύ πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπες,) λόγω πιθανού κινδύνου σπασίματος κατά τη χρήση με πιθανό το ενδεχόμενο καψίματος λόγω του ζεστού περιεχομένου (φαγητού ή ποτού).

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση: «Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία».

Η ΙΚΕΑ έλαβε πρόσφατα ενημέρωση ότι σε ορισμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στα συγκεκριμένα είδη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA ότι κατά τη χρήση τους υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσουν και να προκαλέσουν κάψιμο στο χρήστη του σκεύους.

Η IKEA καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα σκεύη σερβιρίσματος να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν και να τα επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για επιστροφή χρημάτων. Σημειώνεται ότι για την επιστροφή δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Ειδήσεις σήμερα

Ποια σοβαρά νοσήματα «προδίδει» το στόμα (Video)

Αλκοόλ: Πόσο καλό κάνει ένα… ποτηράκι στην καρδιά μας

Γώγος: Όποιος δεν εμβολιαστεί, κινδυνεύει – Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59