search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Χάρι – Ουίλιαμ: Μιλούν σε ντοκιμαντέρ για την απώλεια της μητέρας τους, Νταϊάνα (Video)

19.05.2021 14:11
harry-william-new

Τους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον σε ντοκιμαντέρ που πραγματοποιήθηκε το 2017 με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της Νταϊάνα.

Τότε, οι δυο τους είχαν δεσμευτεί να μοιραστούν με τον κόσμο τι σημαίνει η απώλεια της μητέρας τους, μιλώντας και για τον βίαιο τρόπο που τους «ξερίζωσαν» σχεδόν οι παπαράτσι τη μαμά τους από τη ζωή τους.

Πρόκειται για μια άγραφη συμφωνία των δυο αδερφών, τέσσερα χρόνια πριν την αποχώρηση του Χάρι από το παλάτι που -αν μη τι άλλο- έχει αλλάξει την ισορροπία μεταξύ τους.

Έτσι, η δημόσια συνάντησή τους στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους την 1η Ιουλίου στο Λονδίνο κινδυνεύει, πνέον, να μην πραγματοποιηθεί.

Το γεγονός σχολιάστηκε από τους συντελεστές της εκπομπής “Πάμε Δανάη” οι οποίοι -μεταξύ άλλων- επισήμαναν ότι αυτή η απόφαση του Χάρι ίσως πάρθηκε επειδή θεωρεί υποκρισία εκ μέρους του παλατιού να φτιάξουν ένα άγαλμα προς τιμήν της Νταϊάνα από τη στιγμή που όσο η πριγκίπισσα ήταν εν ζωή η συμπεριφορά τους δεν ήταν ανάλογη.

Ειδήσεις σήμερα

Πότε γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ- Ποιο όνομα θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη του

Το «ένοχο» μυστικό της πριγκίπισσας Diana – Ερωτεύτηκε τελικά τον Κάρολο;

Χάρι – Μέγκαν για Megxit: «Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:28