search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Έκανε 27.000 τηλεφωνήματα στην αστυνομία μέσα σε ένα μήνα – Τελικά συνελήφθη

21.05.2021 19:47
police_new

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία της Λιόν στη Γαλλία, όταν διαπίστωσε ότι παρενοχλούσε τηλεφωνικά τις αρχές.

Ο 47χρονος συλληφθείς αποκαλύφθηκε ότι μέσα στο διάστημα Απριλίου-Μαΐου έκανε περίπου 27.000 τηλεφωνήματα στην αστυνομία και τη χωροφυλακή και υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι παρενοχλούσε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, ιδίως γυναίκες.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας ο άνδρας είναι «πολύ δυσμενώς γνωστός» στη δικαιοσύνη «για ανάλογες πράξεις», μετά τον εντοπισμό του σε ένα ξενοδοχείο στα περίχωρα της Λιόν, όπου και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί.

Στο διάστημα μεταξύ 7ης Απριλίου και 18ης Μαΐου, ο άνδρας τηλεφώνησε σε 14 υπηρεσίες της αστυνομίας και της χωροφυλακής στη χώρα, κάνοντας «σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους, υβρίζοντάς τις σε ορισμένες περιπτώσεις». Τριάντα τέσσερα θύματα έχουν καταγραφεί σε αυτήν την υπόθεση.

Αναγνωρίζοντας τις πράξεις του, χωρίς, όμως, να μπορεί να τις εξηγήσει, ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα της Λιόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μακρόν κατά Τουρκίας: Ενεργεί μόνη της σε βάρος συμμάχων της στο ΝΑΤΟ

Γαλλία: Νεκρή από μαχαιριές 17χρονη μετά από συμπλοκή – Αναζητείται ο 15χρονος δράστης

Γαλλία: Συλλήψεις τεσσάρων υπόπτων για τη δολοφονία αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:26