search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Οι αποκαλύψεις του πιλότου για την ψυχολόγο και το βίντεο ντοκουμέντο με ύποπτο ΙΧ

22.05.2021 10:47
glykaneraexo

Στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας, κρύβεται πιθανότατα το «κλειδί» της υπόθεσης που σόκαρε τη χώρα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κάμερας ασφαλείας που δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει προς το σπίτι του νεαρού ζευγαριού, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το βίντεο το αυτοκίνητο κατευθύνεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, στις 3.36 τα ξημερώματα και απομακρύνεται από εκεί, περίπου δύο ώρες αργότερα. Στις 5.30 το πρωί, το σκουρόχρωμο όχημα απομακρύνεται από την Διαδόχου Παύλου,  βγαίνει στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Ακολουθώντας την πορεία του αυτοκινήτου ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha εντόπισε ερημικά σημεία, που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν από τους ληστές και φονιάδες της Κάρολαϊν για κάλυψη και παρακολούθηση. Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις μέρες πριν…»

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εκπομπή για περίεργες κινήσεις, λίγες ημέρες πριν από το ειδεχθές έγκλημα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Άκουγα μία μηχανή τις προηγούμενες ημέρες, η οποία κοντοστεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα στη γωνία της Παρόδου με την Παναγούλη. Έκανε το τετράγωνο, επέστρεφε και έφευγε. Μου έδινε την εντύπωση πως ήταν μεγάλου κυβισμού. Δεν είδα κάτι, μόνο άκουγα, γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα, περίπου στις δύο το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του θύματος.

«Αυτά είναι ανθρωπόμορφα τέρατα. Ήθελα να ‘ξερα δεν γεννήθηκαν από μητέρα, πως δολοφονούν έτσι μία μητέρα;», συνέχισε.

Άλλος γείτονας του ζευγαριού περιέγραψε: «Ήμασταν κι εμείς στο στόχαστρο. Δυο φορές χτύπησαν το κουδούνι στις τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα. Αυτοί οργώνανε την περιοχή δεκαπέντε με είκοσι μέρες νωρίτερα. Ερχόταν κάποιος και κοίταζε με ποδήλατο, πήγαινε αργά και φορούσε κουκούλα από τζάκετ για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του».

«Μας έδεσαν και απειλούσαν το παιδί μου για τα χρήματα…»

Θύμα άγριας ληστείας στο Λουτράκι κάλεσε στην εκπομπή για να καταθέσει τη μαρτυρία της, βρίσκοντας κοινά στοιχεία με την επίθεση στα Γλυκά Νερά,.

«Έχουμε ενημερώσει τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής γιατί η δική μας υπόθεση έχει πάρα πολλές ομοιότητες με αυτή στα Γλυκά Νερά και είπαμε μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο».

«Μένουμε στο Λουτράκι και η οικογένειά μου είναι γνωστή στο νομό. Είχαμε πουλήσει ένα μεγάλο ακίνητο και οι δράστες πίστευαν ότι είχαμε 1.5 εκατ. ευρώ στο σπίτι. Μπήκαν έξι άτομα μέσα, απλά εμείς παραμείναμε ψύχραιμοι. Πήγαν να σκοτώσουν το σκυλί. Οι δύο, ενώ μας είχαν δεμένους και κρατούσαν καραμπίνα και μαχαίρια, απείλησαν να πάρουν το παιδί για να τους πούμε που έχουμε τα χρήματα».

«Δεν ασχολήθηκε ποτέ το Τμήμα του Λουτρακίου με την υπόθεσή μας. Τώρα μας είπαν από τη ΓΑΔΑ ότι θα την ανασύρουν», κατέληξε.

Τι είπε ο πιλότος για την ψυχολόγο

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη.

Έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα

Μαυροειδάκος για Γλυκά Νερά: Οι εγκληματίες είχαν ξανακάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν (Video)

Το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν – Με την κόρη τους στην αγκαλιά του ο σύζυγος (Photos/Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και πιο κοντά η ΕΛ.ΑΣ. στους δολοφόνους της Καρολάιν (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25