search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:46
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και πιο κοντά η ΕΛ.ΑΣ. στους δολοφόνους της Καρολάιν (Videos)

14.05.2021 22:16
glyka-nera-new (2)

Όλο και περισσότερο στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στον σύζυγο της και το 11μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά.

Στο μικροσκόπιο του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται ίχνη DNA των δραστών της στυγερής δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στο κεντρικό του δελτίο, οι αρχές έχουν βρει και εξετάζουν ίχνη, όπως ιδρώτα και τρίχες κι ευελπιστούν ότι από αυτά τα στοιχεία μπορεί να δώσουν αποτελέσματα.  

Παράλληλα, «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν υπάρχουν κάποια οχήματα που έχουν εντοπιστεί, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί οι κάτοχοι τους, ενώ στα χέρια των αρχών υπάρχει και βίντεο που δείχνει περαστικούς που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. 

Σήμερα επίσης ξεκίνησε η έρευνα μετά της άρσης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν οτι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους.

Eιδήσεις σήμερα:

Από ποιες χώρες και πώς θα έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα

Γιάννης Λαγός: Εκδίδεται το Σάββατο στην Ελλάδα

Αγρίνιο: Νεκρός οδηγός σε αγώνα Dragster (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50