search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:49
MENU CLOSE

Στεφανία Λυμπερακάκη – Έλενα Τσαγκρινού: Η αμήχανη στιγμή τους στο αεροπλάνο (Video)

24.05.2021 12:54
stefania-tsagkrinoy-new

Η φετινή Eurovision έφθασε αισίως στο τέλος της με νικήτρια την Ιταλία η οποία τερμάτισε πρώτη, κερδίζοντας την προτίμηση κοινού και επιτροπής.

Η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το το «Last Dance» κατάφερε να μπει στη δεκάδα έπειτα από πολλά χρόνια, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo τερμάτισε στη 16η θέση, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που την ήθελαν πολύ υψηλότερα.

Παρά το γεγονός ότι συμμετείχαν στον ίδιο διαγωνισμό, κάνοντας πρόβες στον ίδιο χώρο, Στεφανία και Έλενα δε συναντήθηκαν ούτε επικοινώνησαν όλες αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας.

Μοναδική τους συνάντηση ήταν στο αεροδρόμιο όπου οι δυο τραγουδίστριες δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αλλά και στο αεροπλάνο, όπου δημοσιογράφος της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» πήρε την κατάσταση στα… χέρια του.

Μετά από δική του προτροπή, όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, η Στεφανία και η Έλενα χαιρέτησαν η μία την άλλη, με τη στιγμή να καταγράφεται ιδιαίτερα αμήχανη!

Ειδήσεις σήμερα

Η Pink αποκαλύπτει τα μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο

Eurovision 2021: Ο Ιταλός γιόρτασε τον θρίαμβό του τραγουδώντας το El Diablo της Τσαγκρινού! (Video)

«Ουδέποτε θέλησα να βλάψω τη Νταϊάνα»: Η συγγνώμη του δημοσιογράφου του BBC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:49