search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:05
MENU CLOSE

Αλλαγές στην ΕΤΑΔ

25.05.2021 07:30

Τελικά, δεν μπορούν να βρουν άκρη ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ Αντώνης Μπέζας με το διευθύνοντα σύμβουλο Στέφανο Βλαστό. Έτσι παρατηρούνται σοβαρές δυσλειτουργίες στην εταιρία, η οποία είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα (ακολουθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η εκκλησία). Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει παρακάτω και έτσι ενδέχεται το επόμενο διάστημα να έχουμε αλλαγές σε μία από τις δύο θέσεις ή και στις δύο. Η απόφαση στο Μαξίμου φυσικά και όχι στο υπουργείο οικονομικών.

Άλλος για αεροδρόμιο;

Η διοίκηση του Υπερταμείου προχωράει τάχιστα τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό προσέλκυσης επενδυτών για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». Τα τελευταία χρόνια η Καλαμάτα έχει γίνει προορισμός και σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino του ομίλου Κωνσταντακόπουλου. Ίσως γι’ αυτό το λόγο, ο όμιλος ενδέχεται να μετάσχει σε ένα επενδυτικό σχήμα, μόνο και μόνο, για λόγους συμβολικούς. Μου λένε ότι ετοιμάζεται σχήμα με δυο τρεις ελληνικές εταιρίες που μπορεί να συνεργαστούν με την Fraport.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:00