search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα ξαναέκανα πρωινό, με κούρασε» – Τι είπε για την Κατερίνα Καραβάτου (Video)

25.05.2021 16:13
Katsoulis-karavatou

O Kρατερός Κατσούλης έχει κάνει γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» ενώ μας χαρίζει γέλιο στις μεταμφιέσεις του στο Your Face Sounds Familiar all star.

Mιλώντας στο Πάμε Δανάη και το Mega, δήλωσε πως έχει κουραστεί από το πρωινό αλλά μίλησε και για τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Το φετινό “ταξίδι” στο YFSF ήταν υπέροχο, αγαπημένο, χαρούμενο. Είναι λίγο περίεργο να βλέπω τους Κου Κου ως τηλεθεατής και φυσικό κατά μία έννοια. Άμα είσαι πάρα πολύ καιρό κάπου δεν φεύγεις ποτέ. Όχι, δεν θα το ξαναέκανα στο μέλλον, με κούρασε το καθημερινό. Έχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, έχει πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλή ένταση. Εγώ το παρομοίαζα πάντα σαν να κάνεις μια διπλή παράσταση πρωί πρωί», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Για την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Για την Κατερίνα είναι η καλύτερή της, είναι η δουλειά της, είναι η αγάπη της, είναι η χαρά της. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει, ανέκαθεν το θεωρούσα αυτό».

Eιδήσεις σήμερα:

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! (Photo)

Έφη Ρασσιά: «Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Χάρη Ρώμα» (Video)

Eurovision 2021: O Ιταλός απαντά στη Γαλλία για το αρνητικό τεστ ναρκωτικών ουσιών – «Voilà»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:36