search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας θέλει ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή; – Τι απαντά ο Παπανδρέου

25.05.2021 14:45
tsipras_papandreou_new

Εδώ και ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπανδρέου για την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Σοσιαλιστική Διεθνή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η πρόταση αυτή έχει κατατεθεί από τον κ. Τσίπρα εδώ και λίγο καιρό. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ. Παπανδρέου δεν είναι αρνητικός. «Δεν έχει λόγο να μην την αποδεχθεί, αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο», λένε συνεργάτες του.

Η Σοσιαλιστική Διεθνής λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις εν ολομελεία και η συγκεκριμένη πρόταση θα τεθεί στη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ, όπου η ΣΔ θα συνέλθει υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου.

Παπανδρέου: Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση

Από το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα ένταξης Ελληνικού κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή, πέραν του Κινήματος Αλλαγής, ή έχει κατατεθεί κάποιο σχετικό αίτημα εκ μέρους κάποιου άλλου κόμματος.

Είναι απολύτως σαφές ότι, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ούτε και έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία.

Τέλος, ουδείς εκ των συνεργατών του έχει μιλήσει για οποιοδήποτε τέτοιο θέμα.

Ειδήσεις σήμερα

Η νέα επένδυση του Λαλιώτη – Τι θα καλλιεργήσει στα Δολιανά

Νέα καρφιά Κύρτσου στην κυβέρνηση

Συζητήσεις προκαλεί η κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη – Βενιζέλου


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32