search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ το δίδυμο Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος

25.05.2021 09:18
zabetoglou_anagnostopoulos_new

Στο τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της Νάντιας Κοντογεώργη με την ΕΡΤ και το Φλερτ θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, μετά από κοινή σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.

Από τη μία η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης είδε ότι η εκπομπή δεν κατάφερε –δικαιολογημένα!- να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού άλλωστε η ηθοποιός δεν μπόρεσε να «υπηρετήσει» όπως έπρεπε τις ανάγκες της καθημερινής θεματολογίας, ενώ παράλληλα την επόμενη σεζόν επιθυμεί να ασχοληθεί με την κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα ως ηθοποιός.

Έτσι λοιπόν το διαζύγιο είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό και για αυτό τα στελέχη της ΕΡΤ αναζητούσαν την εκπομπή, αλλά και το πρόσωπο… τα πρόσωπα… που θα πάρουν τη θέση της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του tvnea, τη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν θα αναλάβουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αποφασίζοντας να φύγουν από τον ΣΚΑΪ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές αλλά εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Ειδήσεις σήμερα

Νέος διευθυντής προγράμματος του Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Θα απονείμει βραβείο στα Mad Awards 2021 (Video)

Λευκορωσία – ΕΣΗΕΑ: Έρευνα για την τιμωρία των υπευθύνων της σύλληψης Προτάσεβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34