search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Σοκ για 19χρονη κοπέλα – Άγνωστος αυνανίστηκε πάνω της μέσα σε τρόλεϊ

28.05.2021 09:48
troley1

Δεν φτάνει που όποιος μπαίνει σε τρολεϊ πρέπει να συνωστίζεται και να κινδυνεύει να κολλήσει κορωνοϊό, έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα.  

Μία 19χρονη κοπέλα, για παράδειγμα, που επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ της γραμμής 12 με προορισμό το Περιστέρι είχε μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία.

Άνδρας εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό, στο ασφυκτικά γεμάτο όχημα, «κόλλησε» πάνω της, άνοιξε το παντελόνι του, αυνανίστηκε και αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, εξαφανίστηκε! Το περιστατικό, που σόκαρε την κοπέλα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:20 το πρωί της Τετάρτης, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Η κοπέλα μόλις καταφέρνει να συνέλθει απο το σοκ, μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και καταγγέλει την σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρόκειται για άτομο γύρω στα 40, περίπου 1.70, που φορούσε κοντομάνικη μπλούζα ροζ και πορτοκαλι με γκρι γράμματα.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία (Video)

Κορωνοϊός: Ανοίγουν γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, χώροι για δεξιώσεις

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54