search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: Γιατί είπα «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» (Videos)

28.05.2021 09:38
vana-barba_new

Στο κύμα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο, σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα, εξακολουθώντας να στηρίζει με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν λόγω δήλωσή της.

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πώς δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα.

Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά.

Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου.

Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά.

Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί.

Γιατί χωρίζουμε οικογένειες; Γιατί διαλύουμε σπίτια; Γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε; Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Εκεί βγήκα και είπα κάτω τα χέρια, αγαπητέ Αντώνη» είπε η ηθοποιός, εξηγώντας τη στάση της στο θέμα.

Ειδήσεις σήμερα

Επικό τρολάρισμα από την Παπαρίζου: Στεναχωρέθηκα τόσο που έφαγα… μπέργκερ (Video)

Eurovision – Stefania: Η τούρτα-έκπληξη μετά τον τελικό (Photos)

Τα Φιλαράκια: Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:53