search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:14
MENU CLOSE

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: Την Τετάρτη η δίκη του 56χρονου – Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα (Video)

01.06.2021 14:22
dikastiria_thessaloniki_new

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο 56χρονος που κατηγορείται ότι να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας και απειλής.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο, Τετάρτη, διατηρώντας μέχρι τότε την κράτησή του.

Σε ερώτηση από το δικαστήριο για την επαγγελματική του ιδιότητα, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος αρνείται ότι διέπραξε αυτά τα αδικήματα και τόνισε ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, αρχές Μαΐου είχε προσεγγίσει και δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων και τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο 55χρονος καταγγέλθηκε από τον πατέρα της 16χρονης ότι την προσέγγισε και της πρότεινε να μπει στο αυτοκίνητό του να την πάει στο σχολείο, όταν την είδε στην καφετέρια.

«Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι. Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω. Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο», ήταν τα λόγια του 56χρονου προς την 16χρονη, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Eιδήσεις τώρα

Θεσσαλονίκη: «Μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω σχολείο» – Τα λόγια του 55χρονου προς την μαθήτρια (Video)

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Βρέθηκε ένας κάλυκας

Aστεροσκοπείο: 232 νεκροί στην Ελλάδα από τα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία 20 χρόνια (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04