search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Τάπα Σκορδά στη Λατινοπούλου: «Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή;» (video)

02.06.2021 13:48
skorda

«Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια» είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Πρωινό μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το… μανιφέστο της για τις τρίχες και τις ραγάδες.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δηνοκρατίας εμφανίστηκε αμετανόητη μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις της και υποστήριξε ότι εξέφρασε απλώς την άποψη της.

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει έντονα ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Με ενοχλεί κυρίως ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες» είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως θα ήμουν πιο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα τα οποία είπα, έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου» πρόσθεσε. «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα. Είναι δικαίωμα του καθενός, είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου, ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα από την γυναίκα. Κάθε γυναικα δίνει μια προσωπική μάχη και αυτό πρέπει να αναδεικνύουμε» σημείωσε.

«Δεν απαγόρευσα κάτι σε κανέναν. Είπα ότι υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα και δίνονται αγώνες. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο για μια γυναίκα. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα» συνέχισε.

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στην πολιτεύτρια της ΝΔ.

«Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες;» είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί πραγματικά. Δηλαδή ότι εγώ αν θέλω να βγάλω οποιαδήποτε φωτογραφία μπορώ να είμαι όπως θέλω, σήμερα με τρίχες, αύριο χωρίς τρίχες. Σήμερα θέλω να βγω έτσι, κι αύριο θέλω να βάλω κοστούμι. Ακόμη και η συμπεριφορά μου είναι δική μου επιλογή. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εσένα και δεν επηρεάζει εσένα και τις δικές σου επιλογές δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τοποθετείσαι. Μια εικόνα που βλέπεις στο Instagram σε επηρεάζει;» συνέχισε μην μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της η παρουσιάστρια.

«Γιατί το έκανες αυτό; Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει; Σε κανέναν δεν επιβάλλουμε τίποτα. Ποιες είναι οι μειοψηφίες; Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι» είπε εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά.

«(Βγάζοντας φωτογραφίες τις ραγάδες) περνάς ένα πρότυπο ότι σημασία έχει η καρδιά, σημασία έχει η ανθρωπιά και η αγάπη και όχι πώς είναι τα ρούχα μας… Εσύ λες ότι πρέπει να μας νοιάζουν πράγματα πιο ουσιαστικά και μιλάς για τρίχες, ραγάδες και κοιλιές» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου

«Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα” επανέλαβε. «Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου… Και σε εμένα και στην οικογένεια μου. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε κάνουμε, βρισιές. Σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά τα οποία είπα είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δεν ήταν το νόημα του βίντεοι. Και εγώ έχω ατέλειες, έχω ραγάδες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ ζουμαρισμένη φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Το αγαπώ το σημείο, δεν χρειάζεται να το πω» είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα

«Άδειασαν» τη Λατινοπούλου και στη Βουλή από τη ΝΔ

Σκληρή απάντηση Αύγουστου Κορτώ στην Λατινοπούλου: Ομορφιά χωρίς ελευθερία δεν έχει νόημα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Viral το… «μανιφέστο» της για τρίχες και ραγάδες – Οργή στα social media (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:47