search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Εξώδικο του Βαξεβάνη σε thetoc, capital, και Καψή για τα 3 εκατ. του Καλογρίτσα

03.06.2021 13:19
vaxevanis_kapsis_new

Εξώδικο κατέθεσε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας των ιστοσελίδων thetoc.gr και capital.gr αλλά και κατά του δημοσιογράφου – διευθυντή του “thetoc.gr”, Μανόλη Καψή.

To εξώδικο κάνει αναφορά για αναρτήσεις σχετικά με τη διαδρομή του ποσού των 3 εκατ. ευρώ των αδελφών Χούρυ που έλαβε ο Χρήστος Καλογρίτσας και τα οποία όπως γράφτηκε κατέληξαν στην έκδοση της εφημερίδας Documento.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το εξώδικο της πλευράς Βαξεβάνη, 1η Ιουνίου η ιστοσελίδα “thetoc.gr” ανάρτησε δημοσίευμα με τίτλο “Τράπεζα της Ελλάδος: Οι περίεργες διαδρομές των 3 εκατ. ευρώ για να στηθεί το ΣΥΡΙΖΑ channel και η εφημερίδα Documento” και η ιστοσελίδα capital.gr υιοθέτησε το από 01-06-2021 άρθρο, προβαίνοντας στην αθέμιτη αναπαραγωγή του στο twitter, στην επίσημο λογαριασμό της ιστοσελίδας, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα αναρτημένο.

Το εξώδικο αναφέρεται και στον Μανόλη Καψή και στο άρθρο του με τίτλο «Ο Βαξεβάνης απειλεί το TheTOC με αγωγή…για τα 3 εκατομμύρια του Καλογρίτσα (γέλια…)», και υπότιτλο «Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης απειλεί το TheTOC με αγωγή για τις αποκαλύψεις στην Προανακριτική για τα 3 εκατ. ευρώ του Χρήστου Καλογρίτσα».

Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες δεν ανακαλέσουν ο Κώστας Βαξεβάνης και το Documento θα καταθέσουν αγωγή, υπογραμμίζει το εξώδικο της εφημερίδας προς τα δύο σάιτ και τον δημοσιογράφο. «Τα τρία εκατομμύρια ευρώ της εταιρείας των Χούρυ, δεν κατέληξαν ποτέ στην έκδοση της εφημερίδας Documento», καταλήγει το εξώδικο.

Ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ΕΡΤ έκανε ρεκόρ επταετίας στην τηλεθέαση του Μαΐου

Ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος στο «Δε Γκραντμάδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Συνέντευξη Καρανίκα στον Αντώνη Σρόιτερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45