search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Ινδία: Ένας κλόουν βοηθάει τα παιδιά της Μουμπάι κατά της covid-19 (Video)

04.06.2021 16:48
clown-india

Ο εθελοντής κοινωνικός λειτουργός Ashok Kurmi βοηθά χιλιάδες παιδιά να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό στις παραγκουπόλεις της Μουμπάι χρησιμοποιώντας ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ: ένα κοστούμι κλόουν.

O 37χρονος, με τη στολή του κλόουν, περνά τις μέρες του στην απολύμανση δημόσιων χώρων, στη διανομή μάσκας προσώπου και στη ενημέρωση για την Covid-19, στην Ινδία.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους είχε ντυθεί Άι Βασίλης, Μίκυ Μάους και Σπάιντερμαν αλλά ο κλόουν είναι η πιο δημοφιλής στολή.

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή του στη μεγαλύτερη παραγκούπολη Dharavi της Ινδίας, τον ακολουθούσαν ομάδες παιδιών, φωνάζοντας “τζόκερ, τζόκερ” και απλώνοντας τα χέρια τους για απολύμανση.

Με τη βοήθεια οπτικών βοηθημάτων και αφισών, ο Kurmi τους έδειξε υπομονετικά πώς να πλένουν τα χέρια τους και να φορούν μάσκες προσώπου σωστά.

Ξοδεύει περίπου 15.000 ρουπίες (205 $) – το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του – για την αγορά κοστουμιών, ειδών μακιγιάζ και εξοπλισμού υγιεινής.

Τεράστια βλέννα σαν γλίτσα καλύπτει τη θάλασσα του Μαρμαρά και απειλεί το Αιγαίο (Video/Photos)

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον πρώην σύζυγο – «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» (video)

Βρετανία: Επικίνδυνη γκάφα, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία μελών του SAS και άλλων ειδικών δυνάμεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06