search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον πρώην σύζυγο – «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» (video)

04.06.2021 15:25
agiavarvara

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Αναζητείται ο συζυγός της, σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη χρόνια κακοποίηση.

Η 64χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε αρχικά βαριά τραυματισμένη στον δρόμο έξω από το σπίτι της και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δέχτηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Η άτυχη γυναίκα που ήταν διαζευγμένη, βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου έμενε.

Ψάχνουν τον πρώην σύζυγο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ως ύποπτος για τη δολοφονία αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 64χρονης γυναίκας. Η Ασφάλεια Αττικής βρήκε δύο κάλυκες από πιστόλι, ενώ η 46χρονη είχε τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το ζευγάρι είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και προστριβές και όπως αναφέρουν ο δράστης περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην οδο Πραξιτέλους και την πυροβόλησε στην τραχηλική χώρα και στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε. Ένας κάτοικος που βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια του, είδε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κανείς δεν είδε το τραγικό συμβάν αλλά ούτε και τον δράστη. Η αστυνομία έκανε έρευνες στο σπίτι του πρώην συζύγου της 64χρονης χωρίς όμως να βρει κάποιο ίχνος του.

Συστηματική κακοποίηση

Φίλες του θύματος κάνουν λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της. «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση μία από τις φίλες της 64χρονης για τον σύζυγό της.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha. «Όπου την έβρισκε τη σκότωνε στο ξύλο», είπε η φίλη της. «Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη» είπε για την άτυχη 64χρονη, η οποία μάλιστα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. «Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε» είπε η φίλη του θύματος…

Άλλη γυναίκα, επίσης γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, είπε επίσης στην εκπομπή ότι ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, την κακοποιούσε και υπήρχαν εντάσεις. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα», είπε η γυναίκα.

«Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της» πρόσθεσε, λέγοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι.

«Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε» είπε η γυναίκα, σημειώνοντας πως υπήρχαν καβγάδες και για τα περιουσιακά, αφού είχαν δυο καθαριστήρια και το ένα δεν πήγαινε καλά.

Βασίλης Παλαιοκώστας, ο φυγάς που έγινε θρύλος: Η πρώτη απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό (photos/video)

Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά – Είχα ενημερώσει τον Τσίπρα πριν συναντηθώ με τον Άδωνι

Αγία Βαρβάρα: Δολοφονία γυναίκας έξω από το σπίτι της – Την πυροβόλησαν στο κεφάλι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:49