search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:19
MENU CLOSE

Αγία Βαρβάρα: Δολοφονία γυναίκας έξω από το σπίτι της – Την πυροβόλησαν στο κεφάλι (video)

04.06.2021 09:16
Peripoliko-new

Από πυροβολισμό έχασε τη ζωή της μια 64χρονη γυναίκα που βρέθηκε χθες βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε.

Η Αστυνομία εξαρχής είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ληστείας και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα προσανατολίζονται η δολοφονία να έχει προσωπικό κίνητρο και ο δράστης να είναι από το στενό περιβάλλον του θύματος.

Οπως μετέδωσε το Open TV, η γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς, έναν στον ώμο κι έναν στο κεφάλι, καθώς βρήκαν και κάλυκες στο σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και είχε μία κόρη.

«Ξεψυχούσε μπροστά μας»

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Η κόρη του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι περιμένουν τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και δεν θεωρεί ότι πρόκειται για δυστύχημα.

«Η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε τη γυναίκα πεσμένη», είπε ένας μάρτυρας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ακόμη μια μαρτυρία, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης. «Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Μια ακόμη γειτόνισσα δήλωσε: «Ήταν σαν βεγγαλικά ένα πράγμα (για τον ήχο), αλλά όχι δυνατά. Ανέπνεε η γυναίκα και μετά μας είπε η Αστυνομία πως πέθανε».

Όπως είπε άλλος κάτοικος της περιοχής: «Δεν κατάλαβα ότι είχε πυροβοληθεί. Νομίζαμε ότι έπεσε κάτω και χτύπησε».

Ειδήσεις σήμερα

Βασίλης Παλαιοκώστας, ο φυγάς που έγινε θρύλος: Η πρώτη απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό (photos/video)

Εργάνη: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του πολιτισμού

Σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης μέσα στο καλοκαίρι – Οι πιθανές ημερομηνίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:19