search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά – Είχα ενημερώσει τον Τσίπρα πριν συναντηθώ με τον Άδωνι

04.06.2021 09:39
karanikas_new

Αποκαλυπτικός για τη ζωή του και τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη αλλά και την ξαφνική γνωριμία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν ο Νίκος Καρανίκας.

Ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος διετέλεσε από το 2016 ως το 2019 σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, με γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου έδωσε στον ALPHA και στην εκπομπή Tik Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ την πρώτη του συνέντευξη.

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι για την δουλειά του στο Μέγαρο Μαξίμου αμειβόταν με 1.200 ευρώ το μήνα – σημειώνοντας ότι προηγουμένως, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος, έπαιρνε περισσότερα χρήματα. Σημείωσε μάλιστα ότι επέλεξε να εργαστεί στην εστίαση, επειδή – όπως είπε – έπρεπε να κάνει μία «δουλειά του ποδαριού», επειδή εκείνη την περίοδο είχε αφιερωθεί «στο στήσιμο της παράταξης», εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας είναι ηγέτης»

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «είναι ηγέτης» – και ότι δεν υπάρξει άλλος ηγέτης για αυτόν. Ειδικότερα για τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ». Ειδικότερα ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για την εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη. «Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει στη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά»

Για την σχέση του με τα ναρκωτικά, ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι έχει δοκιμάσει ουσίες, όπως ηρωινή και κοκαΐνη με την παρέα του – και πιο συγκεκριμένα, έναν γιατρό – με σκοπό να έχει άποψη για το είναι αυτές οι ουσίες και τι προκαλούν στον άνθρωπο.

Η συνάντησή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, το όνομα του οποίου επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από τα δημόσια εύσημα που του απένειμε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους χειρισμούς του στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τον είχε καλέσει σε υπηρεσιακή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι όταν τον κάλεσαν από το γραφείο του κ. Γεωργιάδη και του είπαν «σας συνδέουμε με τον υπουργό», εκείνος δεν αντιλήφθηκε με ποιον θα μιλούσε στο τηλέφωνο:«Τον κατάλαβα από την φωνή», είπε – προσθέτοντας ότι είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τη μετάβασή του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

«Έχω κάνει φυλακή»

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Καρανίκας μίλησε χωρίς διάθεση να κρύψει κάτι για τον εαυτό του: είπε ότι είναι δυσλεκτικός και δυσγραφικός, με σοβαρά ορθογραφικά λάθη στο γραπτό κείμενο, ενώ επανέλαβε ότι έφτασε να μπει στη φυλακή, επειδή ως αντιρρησίας συνείδησης δεν ήθελε με τίποτα να υπηρετήσει στον Στρατό.

Ειδήσεις σήμερα

Η πρόβλεψη Νικολακόπουλου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Θεσσαλονίκη: Η βόλτα του Τζέφρι Πάιατ στη Νέα Παραλία με πατίνι (Photos/Video)

ΚΙΝΑΛ: Περιοδείες και εκδηλώσεις ετοιμάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19