search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:43
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Η βόλτα του Τζέφρι Πάιατ στη Νέα Παραλία με πατίνι (Photos/Video)

03.06.2021 13:11
tzefri paiat new

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, συνοδευόμενος από την Αμερικανίδα πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λι, έκανε βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα, έκανε ποδήλατο για αρκετή ώρα, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

O ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στο gr times ότι πάει πολύς καιρός που είχε επισκεφτεί τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ σήμερα. Τόνισε δε, ότι δε του κάνει καθόλου εντύπωση που τόσοι νέοι χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια.

Η μικροκινητικότητα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και είναι μέρος ενός πειράματος που μπορεί να συμβάλει στην κυκλοφορία στην πόλη και μάλιστα σε μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό θα βοηθήσει και στον τουρισμό και στην οικονομία μέσα σε αυτήν την κρίση. Είναι πολύ ωραίο να κυκλοφορεί κανείς με ποδήλατο ή σκούτερ στην πόλη και να απολαμβάνει τη βόλτα του αποφεύγοντας την κίνηση”, σημείωσε.

Eιδήσεις σήμερα

 ΕΚΠΑ: Φοιτήτριες καταγγέλλουν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση και bullying (video)

Εξαδάκτυλος: Αποκλείεται ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών – Να ανέβει η συμμετοχή των 60αρηδων (Video)

Bullying: Βίντεο-σοκ με νεαρό να δέχεται χτυπήματα ενώ είναι δεμένος σε δέντρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:41