search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Ντενίση: Όταν με έβλεπε η Βουγιουκλάκη μου έλεγε «εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ» (Videos)

05.06.2021 10:51
denisi

Για τους άντρες της ζωή της και ειδικότερα τον Αντώνη Τρίτση, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν το γάμο τους, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη νέα της δουλειά μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή After Dark η Μιμή Ντενίση.

«Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου, ένας έρωτας μεγάλος που αισθάνεται μια νέα κοπέλα προς έναν μεγαλύτερό της και σημαντικότερο από την ίδια. Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω τόσο το θέατρο και αποκτήσω όποιες αρχές έχω. Με τον Αντώνη Τρίτση ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πράγματα στη προσωπικότητά μου. Δηλαδή είμαι εκ φύσεως τολμηρή, νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που με έκανε να γίνω πολύ τολμηρή», είπε η ηθοποιός και θιασάρχης.

»Έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα πριν από τον γάμο, αφού η Σήλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου. Γι’ αυτό και στο θέατρο, στη Σμύρνη, είχα βάλει την τρομερή σκηνή με το νυφικό που δεν φοριέται ποτέ. Το κορίτσι που είναι να παντρευτεί, έχει ετοιμάσει το νυφικό του, φαίνεται ότι έρχεται η καταστροφή και βάζει το νυφικό μόνο για να τη δουν και χάνεται. Αυτό το έχω βιώσει εγώ, και γι’ αυτό όταν έπαιζα αυτή τη σκηνή, έκλαιγα πάρα πολύ και μου έλεγαν μα πώς μπορείς να κλαις τόσο πολύ στη σκηνή; Επειδή ο έρωτας αυτός ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ανεκπλήρωτος, έμεινε ίσως ως ο μεγαλύτερος. Αλλά και ο Τρίτσης ήταν και ο πιο συμβατός με μένα σαν χαρακτήρας. Μοιάζαμε πολύ σαν προσωπικότητες. Και ο Σωτήρης Πολύζος, ο τελευταίος μου άντρας και μέλος της οικογένειάς μας, είναι η ασφάλειά μου και η ισορροπία μου. Είναι μέσα στην οικογένειά μου. Είναι σαν πατέρας για τη Μαριτίνα, νοιάζεται σχεδόν όσο εγώ», συνέχισε.

Για την «κόντρα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Λύσσαγαν ποια είναι η εθνική σταρ. Με πολύ χιούμορ όταν με έβλεπε που έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ” και της έλεγα “έπεσε μέχρι το τέλος του Βερολίνου, δεν υπάρχουν πια εθνικά είναι όλα διεθνή».

Η ηθοποιός και θιασάρχης μίλησε και για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Τρία χρόνια γράφω τα σενάριο. Συνεργάστηκα με έναν διεθνή συγγραφέα αλλά κι επειδή εμείς σαν Έλληνες κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Αυτός σαν ξένος μου έβαλε όλες τις απορίες του διεθνούς κοινού» ανέφερε μεταξύ άλλων για την ταινία.

Για την εισπρακτική επιτυχία στις παραστάσεις της και το κατά πόσο την απασχολεί ανέφερε: «Δεν αγχωνόμουν ποτέ για το ταμείο, όχι ότι δεν θέλω να πετύχει, δεν θα πω τέτοιο ψέμα, θέλω να σκίσει. Δεν βάζω στόχο το ταμείο. Στο θέατρο, είμαι η τελευταία που μαθαίνω για την προπώληση. Έχω δει σε πολλούς καλλιτέχνες την έπαρση. Και έχω δει το απόλυτο φτύσιμο του κοινού μετά από αυτό».

Στο εξομολογητήριο

Μπαίνοντας στο εξομολογητήριο απάντησε σε πολλά.

Για τη μεγαλύτερη αμοιβή που ζήτησε ηθοποιός σε θεατρική παράσταση. Αυτός ήταν ο Στάθης Ψάλτης που μετά την επιτυχία της «Θεοδώρας» είχε ζητήσει 18.000.000 δραχμές από τον παραγωγό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους πιο σέξι Έλληνες. Η Μαριτίνα της ποτέ δεν θα έμπαινε στο Survivor αλλά μπορεί να τη βλέπαμε στο MasterChef.

Στην εμφάνισή της θα άλλαζε το στήθος της. Το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της ήταν όταν ένας νόμιζε πως ήταν παντρεμένος μαζί της. Είχα έπαιρνε τηλέφωνο στο πατρικό της και της είπε ότι έχουμε παιδιά.

«Ο πιο “παράξενος” θαυμαστής μου»

Μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τον θαυμαστή της που θεωρούσε πως ήταν παντρεμένοι και έπαιρνε τηλέφωνο στο πατρικό της.

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν: Πού θα γιορτάσουν τα γενέθλια των παιδιών τους

Από το πορνό στη… μαγειρική: Η -ελληνικής καταγωγής- Σάσα Γκρέι φτιάχνει «mousaka»

Βάσια Τριφύλλη: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:48