search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:28
MENU CLOSE

Kίρα Νάιτλι: Όποια γυναίκα ξέρω έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά (Video)

08.06.2021 18:41
keira_knightley

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Harper’s Bazaar» η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη μάστιγα της σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης που «ταράζει» τον πλανήτη, ενώ αναφέρθηκε και στη διάρκεια της καραντίνας και στις συνήθειες που είχε αναπτύξει με τα παιδιά της ώστε να περνά πιο γρήγορα η ώρα.

«Όποια γυναίκα ξέρω, έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά κι αυτό είναι απογοητευτικό» δήλωσε η Κίρα Νάιτλι και παραδέχτηκε ότι και στην ίδια έχει συμβεί στο παρελθόν.

Επίσης, μίλησε για το πώς βίωσε το lockdown και είπε ότι «στο σπίτι έχουμε ένα τραμπολίνο και είπα με τις κόρες μου πως για να πάμε εκεί θα πρέπει να φοράμε φορέματα. Έβαζα κάθε μέρα κόκκινο κραγιόν και δημιουργίες Chanel που είχα στη ντουλάπα μου και οι κόρες μου ντύνονταν νεράιδες. Σκέφτηκα ποιο το νόημα να τα κρατάμε όλα στη ντουλάπα και να μην τα χαιρόμαστε όταν εκεί έξω όλα είναι τόσο τρομακτικά και δυστοπικά;».

Πού οφείλεται το παγκόσμιο μπλακ άουτ στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο

Άνδρας χαστούκισε τον Εμανουέλ Μακρόν – Καρέ καρέ η επίθεση (Video)

«Μην τσαντίζετε τον αγρότη» – Του πέταξε το αυτοκίνητο στον αέρα με το κλαρκ, επειδή τον έκλεινε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15