search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Χάρης Κωστόπουλος: Πέρασα λευχαιμία πριν 30 χρόνια (Video)

09.06.2021 21:47
screenshot (3)

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Χάρης Κωστόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε με λεπτομέρειες πώς ξεπέρασε τη λευχαιμία πριν από 30 χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την καριέρα του.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει είναι ότι πέθανα. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει σοβαρά. Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Πέρασα λευχαιμία πριν από 30 χρόνια. Κατέβαινα από την πίστα, λιποθυμούσα… Να ναι καλά μια θεία μου από την Μυτιλήνη, που μου έστειλε κάτι βιβλία από τον Άγιο Ραφαήλ. Τα διάβασα, γιατί δεν ήμουν πολύ της εκκλησίας. Έγιναν κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να τα εξηγήσω σαν άνθρωπος. Είδα κάτι που εγώ πίστευα ότι ήταν ο Άγιος Ραφαήλ. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά, παράλληλα βέβαια με τους γιατρούς. Δεν πήγα στο σπίτι μου και έγινα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «τάμα έκανα μετά, όταν ήρθε ο δεύτερος γιος μου. Τον έβγαλα Ραφαήλ, για να τον ευχαριστήσω γι΄αυτό που έκανε για μένα».

Επαγγελματική στροφή για τη Χριστίνα Μπόμπα- Ανοίγει… «μπεργκεράδικο»

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο» (Video)

Τάσος Νούσιας: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το τελείωσα αμέσως»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:39