search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Τάσος Νούσιας: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το τελείωσα αμέσως»

09.06.2021 12:35
tasos-noysias-new

Για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης με τίτλο «Ιστορία χωρίς όνομα», στην οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Ίωνα Δραγούμη μίλησε ο Τάσος Νούσιας, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη συνεργασία του με τη Μπέττυ Λιβανού.

Επιπλέον, ο ηθοποιός μιλώντας στο protothema.gr, έστειλε το δικό του μήνυμα στα θύματα σεξουαλικής και κάθε άλλου είδους κακοποίησης, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση την οποία όπως είπε «τελείωσε αμέσως».

Μάλιστα, κάλεσε όσους βιώνουν κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά να φωνάξουν, παροτρύνοντας τη νέα γενιά να πατήσει γερά στα πόδια της για τον νέο κόσμο που έρχεται. 

Τέλος, αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που είπε «όχι» στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ενώ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στη σειρά «Έτερος εγώ». 

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του, μου έφερνε σουβλάκια» (Video)

Όταν Βουγιουκλάκη και Μοσχολιού «μονομάχησαν» δημοσίως

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατακρίνει δημοσίως τη Μαλέσκου για τις «πλαστικές» της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:57