search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατακρίνει δημοσίως τη Μαλέσκου για τις «πλαστικές» της

09.06.2021 10:32
oyggarezos-maleskoy-new

Στο… στόχαστρο του Δημήτρη Ουγγαρέζου μπήκε η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τη δημόσια τοποθέτησή της κατά του bullying, λέγοντας: «Το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει».

Αυτή η φράση φαίνεται ότι ενόχλησε έναν χρήστη του Twitter ο οποίος αφού δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου έγραψε για λεζάντα: «Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

Την ανάρτηση αυτή, μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπληρώνοντας: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου».

Μόνο που με την τοποθέτησή του αυτή, ο παρουσιαστής κατακρίνει στην ουσία την Ιωάννα Μαλέσκου για τις όποιες αλλαγές μπορεί να έχει κάνει η ίδια στην εμφάνισή της και για τις οποίες δεν οφείλει να απολογηθεί…

Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής «Λίλιμπετ-Νταϊάνα», η βασίλισσα Ελισάβετ καλεί τον Χάρι σε γεύμα! (Video)

Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής μετά από ατύχημα

Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Τριαντάφυλλο – «Βροχή» οι τηλεοπτικές προτάσεις μετά το Survivor! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:43