search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:58
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: «Χαίρομαι που επιστρέφει η Μενεγάκη στην τηλεόραση» (Video)

02.06.2021 10:12
maleskoy-new

Για τον πρώτο της χρόνο στην Αθήνα, αλλά και τον σταθμό του ΣΚΑΪ μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας ότι η απόφασή της αυτή άλλαξε προς το καλό τη ζωή της.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύγκρισή της που επιδίωξαν κάποιοι με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που η ίδια θεωρεί αν μη τι άλλο, άδικο.

«Το πρώτο διάστημα που ήρθα, ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα ανυπόσταστα και ίσως άδικα, δημιουργώντας μια εικόνα από ανθρώπους που δε με ήξεραν και που όπως αποδείχθηκε ούτε επιθυμούσαν να με γνωρίσουν. Τους ικανοποιούσε; Τους εξυπηρετούσε; Δε γνωρίζω και δε με αφορά.

Γράφτηκαν πολλά. Από το ποια είμαι και ποια θυμίζω μέχρι το ποια εγώ επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη και χαίρομαι πολύ που επιστρέφει στην τηλεόραση έτσι ώστε να μην τίθεται αυτό το θέμα ξεκάθαρα, του “κενού” δηλαδή.

Κακεντρεχή σχόλια, ωστόσο, συνεχίζουν να υφίστανται αλλά όλα καλά. Προχωράμε…! Εμένα δε με τρομάζει όποιος και να βρεθεί σπέναντι στην ώρα μου, καθώς στην τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλους. Καθένας έχει άλλα γούστα, άλλες προτιμήσεις και όλοι θα πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδήσεις σήμερα

Εκτός ορίων ο Snik: «Ρε τσιμπ…ια εκεί στο Πρωινό, κουράσατε με το 4% που κάνετε» (Videos)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος ενός αγοριού από την Κένυα (Photos)

Λάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying – Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50