search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:13
MENU CLOSE

Λάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying – Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα (Video)

31.05.2021 17:39
laoyra_narges

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ενός ψυχοφθόρου bullying για τα κιλά της, κι εξομολογήθηκε πως πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, είπε πως δέχθηκε πόλεμο, ειδικά μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση, πέρα από τη συντήρηση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με “κράζουν” επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά», εξήγησε.

«Προέκυψε, ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα πολύ δύσκολο ύπνο και εκεί το συνειδητοποίησα», προσέθεσε και συνέχισε:

«Έχω φάει πολύ “πόλεμο”. Ειδικά τότε που είχαμε μπει πολύ βαθιά στα σπίτια των θεατών μέσα από το Survivor. Εκεί είχε ξεκινήσει πολύ έντονα το story κι έλεγαν “α, είναι χοντρή Λάουρα”. Φοράω medium στο παντελόνι».

«Είχα κάνει ένα ξέσπασμα στα social media κάποια στιγμή, λέγοντας ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω, θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου έχουν πει να χάσω κιλά και για να κάνω τηλεόραση», τόνισε.

Ξεκαθάρισε, δε, τα πράγματα, όσον αφορά σε μια παλαιότερη δήλωσή της, ότι είχε μια δύσκολη συνεργασία με την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θέλω να κάνω μια κουβέντα με τον Γιώργο και την Φαίη. Ήταν μια πολλή δύσκολη χρονιά για εμένα, επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό. Ταξίδεψα αμέσως και σε πέντε μέρες τον έχασα. Επομένως, η χρονιά αυτή είχε ξεκινήσει πολύ στραβά. Ήμουν πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά», υπογράμμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην παίκτης του MasterChef: «Η καλύτερη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον Σειρηνάκη» (Video)

Νίκος Κουρκούλης: «Η περιπέτεια με την υγεία μου με προσγείωσε» (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μου εαυτός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:12