search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:45
MENU CLOSE

Εκτός ορίων ο Snik: «Ρε τσιμπ…ια εκεί στο Πρωινό, κουράσατε με το 4% που κάνετε» (Videos)

01.06.2021 12:52
snik-proino-new

Έξαλλος με το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό», αλλά και τους παρουσιαστές Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα έγινε ο Snik, ξεσπώντας μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Αφορμή αποτέλεσε μια φωτογραφία που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα στην εκπομπή, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να υποστηρίζει ότι τραβήχτηκε σε μια πρόσφατη εξόρμηση του ράπερ στη Τζια.

«Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Snik.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό πριν, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε κατηγορήσει την εκπομπή του ΑΝΤ1 για fake news, έπειτα από τους ισχυρισμούς του Πρωινού ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Τι απαντά η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, πάντως, απάντησε μέσα από την εκπομπή της έμμεσα στον Snik υποστηρίζοντας ότι ο καθένας κρίνεται από τη συμπεριφορά του.

Ειδήσεις σήμερα

Λάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying – Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μου εαυτός» (Video)

Νίκος Κουρκούλης: «Η περιπέτεια με την υγεία μου με προσγείωσε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50