search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν και τη μασονία (Video)

11.06.2021 22:52
eleni-milonopoyloy

Έγγραφα αποκάλυψαν νέα στοιχεία στην υπόθεση της «ψυχολόγου» της Καρολάιν.

Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι έχει παραιτηθεί από τη Μεγάλη Στοά κι ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, υπάρχει ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισης από τη Στοά της Ελλάδας, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017. Μέχρι πρόσφατα, ήταν γνωστό το έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την «ψυχολόγο» από τα καθήκοντά της.

Το νέο έγγραφο είναι πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων, όπου αναφέρει ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου ως επερχόμενη και Mεγάλη Διδάσκαλος θα πρέπει να κινήσει και να παραδόσει τα καθήκοντά της.

Είχε ηγετικό ρόλο

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε προχωρήσει σε δηλώσεις ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος της Καρολάιν.

Ο Παντελεήμων Βούλης δήλωσε στο Mega ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αρχηγικό ρόλο.

Ο επικεφαλής της Στοάς υποστήριξε ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο. «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή στο δικό μας το Τάγμα. Η κ. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία» είπε.

«Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο Λαϊκό» πρόσθεσε.

Μυθικός Τσιτσιπάς υπέταξε τον Ζβέρεφ και πέρασε στον τελικό του Roland Garros (Videos)

Δεκτά και «τρίτα» εμβόλια για είσοδο στη χώρα – Ανεμβολίαστοι το 98% των θυμάτων του κορωνοϊού

Alert από meteo.gr: Και το Σάββατο θα συνεχιστεί η κακοκαιρία – Κυκλοφοριακό χάος λόγω της καταιγίδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:50